Asiakasrekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste


Rekisterin nimi
Asoma Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
Asoma Oy, Itälahdenkatu 23 A 3krs., 00210 HELSINKI

Puhelin: 0468782511
Sähköposti: asoma@asoma.fi
Y-tunnus: 0106718-6

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Operatiivinen johtaja Nina Ertiö, nina.ertio@asoma.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, perinnän, asiakkaan yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen sekä kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot
Asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet, puhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkokaupan käyttäjätunnus ja salasana

Asiointitiedot
Ostotapahtuma- ja asiointitiedot eri kanavissa, tiedot markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumiseen, tarjottujen etujen käyttämiseen sekä uutiskirjeen tilaamiseen liittyvät tiedot.

Tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan ilmoittamat tiedot, asiakkaan osto- ja asiointitiedot Asoman tietojärjestelmissä ja sähköisissä palveluissa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta Asoma Oy:n ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa.
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.
Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaalla oltava mukana henkilöllisyystodistus.
Asoma Oy vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti.

Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. kauppa.asoma.fi -verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas voi asettaa kieltoja myös verkkokaupassa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Voimaantulopäivä 16.8.2017

Yleiset ehdot
Kauppa.asoma.fi on Asoma Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa hyödykkeiden myyjänä on Asoma Oy, Itälahdenkatu 23 A, 00210 Helsinki, kaupparekisteriin rekisteröity arvonlisäverovelvollinen yritys, jonka Y-tunnus on 0106718-6.
Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan kaikissa tilauksissa ja myyntitapahtumissa Asoman verkkokaupassa.
Asoma Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.
Asoma Oy ei vastaa vahingosta, viivästyksistä tai puutteista, jos nämä aiheutuvat meistä riippumattomista olosuhteista (force majeure- olosuhteista).
Asoma Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle, siitä kohdanneesta riippumattomista olosuhteista mahdollisimman pian.
Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Näistä myyntiehdoista johtuvien erimielisyyksien oikeuspaikka on Helsinki.

Käyttöoikeus
Verkkokauppa on tarkoitettu

  • täysi-ikäisille yksityishenkilölle (kuluttaja) sekä;
  • yritys- ja julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille (yritysasiakas)

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Yritysasiakkaiden ja Asoma Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme sitoudut antamaan oikean nimesi sekä oikean, täydellisen postiosoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, maksutiedot sekä muut vaaditut tiedot.

Hinnat
Jollei muuta ole ilmoitettu, verkkokaupassamme näkyvät tuotteiden hinnat ovat tuotteiden täysiä vähittäishintoja, jotka ovat voimassa tilaushetkellä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Arvolisäveron määrä tulee näkyviin maksuvaiheessa sen jälkeen, kun laskutus ja toimitusosoitteiden maatieto on annettu.

Hinnat eivät sisällä toimitus- ja käsittelymaksuja, jotka tulevat erikseen näkyviin ennen tilauksen lähettämistä. Nämä maksut näkyvät myös tilaajalle sähköpostitse lähetettävissä tilausvahvistuksissa.

Maksuehdot
Maksu tapahtuu Checkout maksunvälityspalvelun kautta. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
Maksuvaihtoehtoina maksu verkkopankin kautta, luottokortilla,ennakkotilisiirtona tai Mobilepay. Checkout -palvelun maksuehdot
Yritysasiakkaat voivat myös valita maksutavaksi laskun, jolloin tarkistamme maksuvalmiuden ennen toimitusta.

Toimitusehdot
Toimituspalveluntarjoajamme Posti tai Postnord toimittaa tilatut tuotteet postitoimipaikkaan tai tilaukseen merkittyyn toimitusosoitteeseen. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana.
Tuotteita toimitetaan tässä verkkokaupassa ainoastaan Suomeen. shop.asoma.fi verkkokaupasta onnistuu toimitus myös Eurooppaan.

Tilaajan on hyvä tarkistaa toimitettu paketti ja tilatut tuotteet kohtuullisen ajan kuluess toimituksen saapumisesta sekä varmistaa, että toimitus sisältää kaikki tilaut tuotteet ja että tuotteet ovat hyvässä kunnossa.
Jos tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikan tai tuotteita puuttu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asoma@asoma.fi tai soittamalla numeroon 046 878 2511.

Toimituskulut lisäämme tuotteen hintaan painon mukaan. Toimituskuluihin sisältyy pakkaus- ja käsittelykulu.

Palautukset ja hyvitykset
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.
Kaikilla tilatuilla tuotteilla on täysi- vaihto ja palautusoikeus neljäntoista (14) päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta (koskee kuluttajia). Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen
Tilaustyönä valmistetuilla tuotteilla (personoidut tai painatetut tausta- ja mainoskilvet) ei ole palautusoikeutta Kuluttajasuojalaki 6. luvun 16 § mukaisesti.
Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.

Ilmoita asiakaspalveluun tilausnumerosi ja tilauksen päivämäärä sekä tieto siitä mitä tuotteita palautus koskee. Kun olemme vastaanottaneet palautusilmoituksesi, sopineet palautuksesta ja vastaanottaneet palautettavat tuotteet, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan.
Asoma Oy ei vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista, mikäli kyse ei ole viallisesta tuotteesta.

Asiakaspalvelu
Kaikissa tilauksiin ja palautuksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
Sähköpostilla osoitteesta asoma@asoma.fi
Puhelimella numerosta 046 878 2511